maanantai 24. syyskuuta 2012

Kuukauden blogihiljaisuus

Huomasin juuri, että viimeisimmästä tekstistä on jo kuukausi. Aika korjata asia joten täältä pesee! Paljon kaikenlaista on tapahtunut ja jonkun verran jotain on tullut tehtyäkin. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna vietimme Ompeluelämää-ryhmämme 1-vuotissyntymäpäivää Tampereella, oli todella hauskaa kiitos vain edelleen kaikille seurasta! Reissulla tuli myös jonkun verran tuhlailtua mutta elokuussa vietetty Kankaaton kuukausi oli takana ja jokaisella taisi pennoset poltella aika pahasti taskunpohjia. Shoppailumaniat eivät kuitenkaan rajoittuneet syyskuun osalta vaan Tampereen reissuun, vaan kävimme kahden muun Oe-kaverin kanssa myös Tallinnassa (tyypit ja heidän lapset on tuttuja mm. Unikuun terapiahuone ja Aeno -blogeista), Karnaluksin ihmeellisessä maailmassa. Mukana meillä oli kaikilla kolmella, meidän ihanat poikalapset, T 6v, E 2.5v ja oma Onsioni nyt 2v 4kk.


Tässä hiukan matkafotoa, olemme menossa suorittamaan leluostoksia Tallinnan Stockmannille, Onsio on kuvassa keskimmäinen, T otti hienosti isoveljen roolilla Onnia kädestä ja Onnihan oli tietysti aivan haltioissaan tästä uudesta tuttavuudesta. Niin ja sitten ne Karnaluks-ostokset, nehän ne kaikkia kiinnostaa..


Luonnollisesti kaikki kuvassa oleva ei ole minulle, vain noin 95%.. Olin varannut Karnaluksiin käteistä 150€ koska siellä ostaminen on aina yhtä kuumottavaa, kassaneiti näpyttää tuotteita koneelta käsin ja siinä tiskin toisella puolella ollessa sinulle ei ole harmainta aavistustakaan siitä kuinka paljon rahaa on mennyt ja kuinka paljon vielä tulee menemään. Mutta sen vaan sanon että halpaa siellä on! Näihin ostoksiin paloi n.130€ ja sillä ei rajan tältä puolelta ostettaisi läheskään tuota määrää tavaraa, lisäksi Karnaluksin valikoima on omaa luokkaansa. Tallinnaan menimme Eckerölinella, risteilyn hinta oli bonusperjantain kunniaksi 17€ ja sehän ei ole paha hinta ollenkaan tosin laiva on melko vanha ja hiukan epäillyttävä, merenkäynti oli aika kovaa ja jäimme Aenon kanssa jopa hissiin jumiin joka oli hiukan ahdistavaa. Muuten reissu meni kyllä todella hyvin ja pojilla oli kivaa yhdessä vaikkeivät entuudestaan tunteneetkaan toisiaan.

2 kommenttia:

  1. Reissu oli kyllä kiva ja pojilla oli hauskaa :) Mennään joskus uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mennäänki! Mut ehkä sit ku se uus laiva tulee? :D

      Poista