maanantai 24. syyskuuta 2012

Ja sitten niin tekeleisiin..

Innostuin uusimman naisten Ottobren Cool Grey -kaavasta todella paljon, varsinkin kun huomasin että voin laittaa siihen hihan, jonka jo aiemmin muokkasin itselleni sopivaksi kahteen muuhun paitaan. Eli eli mallista kolme paitaa, kaikissa sama hiha. No tässä on nyt kuitenkin Cool Gray - kaavalla tehtyjä paitoja muutamat jotka tein itseasiassa jo viime kuussa.

Esimmäinen on Jny:n punapohjaista tähteä, tuon seuraavan, circus-kankaan valmistajaa en muista enkä kyllä sammakko-kankaankaan, mutta kaikki nämä on Piilosta, olen käyttänyt kaikkia jo tosi paljon.

Seuraava broggis oli tehdä miehelle toiset, hiukan paksummat college-housut. Ja ei, niitä aikaisempia ei jostain syystä ole blogattu, ne meni heti käyttöön ja se jäi ja sama uhka lepäsi kyllä myös näiden uusien yllä, sain ne kuitenkin valmiiksi niin ettei mies ollut vielä kotona joten tuli napattua niistä kuva.
Näissä kaava on piirretty miehen ikälopuista Peakin college-housuista sillä erolla että vaatimuksena oli vetoketjutaskut, niissä vetoketjuttomissa kun ei mikään pysy ja tavarat putoilee pitkin lattioita. Näistä tuli todella kivat ja tuo Ek:n palalaarista löydetty sininen college on todella pehmeää, paskua ja sen nurja puoli on harjattu. Vähän maustetta pintaan, mies aina kysyy saisiko jostain raidallista resoria ja sitä onnistuinkin vaihtamaan Heinäkuun vaihtareilla ja pala oli juuri sopiva näihin housuihin joten päätin että sitä saa mitä tilaa. No on ollut kyllä uusiin housuihinsa todella tyytyväinen joten kai ne meni nappiin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti