torstai 26. heinäkuuta 2012

Taas tuli tuunailtua..

Piti saada taas vähän projektia pois alta joten tuunasinpa yhdet rattaat lisää. Nää yksilöt on jo vuoden odotellut varastossa koska niistä oli osa renkaista hajalla ja yksi puuttui kokonaan. Ostin hiljattain uudet renkaat meidän ruskeisiin käyttörattaisiin joten niissä olleet (vähän liian pienetkin) joutivat näihin renkaattomiin. Kankaan teko inspis vaati vähän kauemmin, meillä kun on jo käytössä yhdet tuunatut orat joten näille ei ole ollut tarvetta eikä ole nytkään vaan laitan ne huutonettiin myyntiin. Mutta ompelu-ystävän tarvitessa näiden rattaiden kankaisiin kaavoja riipaisin kankaat irti ja piirsin niistä kaavat joiden mukaan tein nyt myös näihin uuden kankaan.


Aika ihanat ja muhkeat nämä kyllä on ja kieltämättä tekis mieli pitää nämäkin itsellä! :D Kangas on IKEA:n ja punainen kanttinauha Kangastukusta, samoin kun kankaan sisällä oleva vanulevy. Että näitä on sitten kiva tehdä!!

17 kommenttia:

 1. Tosi ihanat!! Mie kans tykkään tehdä kovasti rattaita.

  VastaaPoista
 2. Hienot! Mä en osais, joten nostan hattua ja korkealle kun joku osaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rattaiden tuunaus on oikeastaan kyllä superhelppoa. Siinä pitää vaan olla ajatus mukana kun tekee :)

   Poista
 3. Hienot on! Voi kun mäkin olisin taannoin tajunnut alkaa tuunaamaan rattaita, enkä vaan tyytynyt niihin kammotuksiin... =D

  VastaaPoista
 4. Hienot on! Viittiisköhän sitä meidän vaunuja lähtiä tuunaamaan? Täältä löytyis ainakin hyvät ohjeet!! :)

  VastaaPoista
 5. Hienot rattaat! Mullakin pitäis tehdä uudet päälliset, mutta edeliset meni jo vähän miten sattuu... :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat! Mulla nuo vanhat pehmusteet odottelee tossa uusia... :) Miten paljon noidin menee kangasta? Jos ensi viikolla kävisi Ikeassa ;)

  VastaaPoista
 7. Oi kun kivat! Mä tahdon kans! Ensin pitää olla aikaa, sitten materiaalit ja rattaat jotka tuunata :D Tai sitten huuto.nettiin etsimään nämä ;) Voisin ensin harjoitella vanhoilla nukenvaunuillani...

  VastaaPoista
 8. Kauniit! Me puhuttiin Piilossa joku viikko sitten ohimennen, että meillä olis yhdet punarunkoiset retrot tuunattavaksi :) Mä hihkasen sulle heti, kun löydän kivan kankaan, niin pääset tuunailemaan lisää, jos vielä passaa :)

  VastaaPoista
 9. Oi kun ihanat! Mulla rattaat odottaa tuunausta, mutta kun en osaa yhtään tippaakaan ommella. Voisit tehdä mulle ostopalveluna tällaiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petra voit laittaa s-postia suvahdus@hotmail.com :)

   Poista