maanantai 2. heinäkuuta 2012

Heinäkuun kunniaksi!

Heinäkuu on paras kuukausi vuodesta. Sen (ja mun synttäreiden) kunniaksi leivotaan hyvää kakkua ja tehdään kivoja juttuja. Silloin on lämmintä ja ihanaa (ainakin niin voi toivoa). Tein jo aikaisemmin kesäksi meidän oran vanhoihin avorattaisiin kesäksi uudet kankaat, aiemmin tehdyt kun ovat mustat eli eivät kovin kesäiset.. Nämä uudet kuitenkin vaihdoin rattaisiin vasta tänään, ihan vain Heinäkuun kunniaksi!


Kangas on ikeasta, samasta kankaasta tein itselleni myös takin josta bloggaus aikaisemmin.. Näihin täytyy ehkä vielä koittaa saada aikaiseksi turvakaaren pehmuste kun mielestäni se on ilman suojaa niin rujon näköinen.. Välissä on paksu vanu ja reunat kantattu vinonauhalla jotka ovat jo aiemmin Kangastukusta tilattuja.


Hienona lisänä näissä rattaissa toimii huutonetistä huudettu brion kuomu joka vaati tosin hiukan modifikaatiota kiinnikkeiden suhteen..


On se vaan hauskaa miten uudella kankaalla koko rattaat näyttävät ihan erilaisille :)

8 kommenttia:

 1. Siis wow!! Aivan ihanat rattaat! Tällaiset, kun saisi itsellekin. Ihanat, ihanat, ihanat!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, tulipa hienot rattaat!

  VastaaPoista
 3. Hienot! kerrassaan upeta rattaat!
  Mulla on yhdet uutena ostetut (nyt jo tietty vanhat), yhdet uusitut tuplat ja nyt odottaa matkarattaat irtopäällisiä ja viel ku tuon tyyliset rattaat sais niin ois ihan super huippua (silloi vois uutena ostetut myydä ja jättää tuunatut itselle).
  Nii ja lapsia ei ole ku yks ja seki 3v :D:D

  Paljon onnea synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tää näyttää mun synttäreiks? Ne on meinaan vasta 14.7 :D Oon huomannut että toi päivä ja kello heittää ihan härän pyllyä täällä..

   Poista
 4. Hienot rattaat! Onko ihan puuvillaa?

  VastaaPoista