maanantai 23. heinäkuuta 2012

Syksy saapuu, lehdet lakastuu..

Kesähän ei ole edes vielä ehtinyt tulla.. No tämä paita on kuitenkin hiukan syksyinen ja koska päiväkoti alkaa ensi viikolla se merkkaa mulle sitä että syksy saapuu halusin tai en.


Etana se siinä nurmella ihmettelee maailman menoa. Etukappaleen ruskea ja hihojen keltainen perus jerseytä joko Fabriinasta tai Hannan kankaasta, vihreä resori Marimekolta ja ihanainen Znokin etana-kangas t-paita hihoissa ja takakappaleessa, Facebookin Kangashamstereista. 


Etana applikaatio trikoosta. Olin unohtanut tehdä sarvet samalla kun tein silmän valkoisen osan ja kun tein sarvet en huomannut katsoa kumminpäin ne piirsin joten ne meni väärinpäin mutta väliäkös tuolla vaikka sarvet sojottavat mihin sattuu, ehkä se tarkoittaa että huomenna on pouta?


Tässä vielä paita takaa niin näkyy tuo etanakangas kunnolla :)

19 kommenttia:

 1. Sä sait sitten metsästettyä tätä kangasta! Hyvä juttu! Tosi hieno paita siitä tuli! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että sait kangasta hommattua. Hienon paidan sait palasta tehtyä! :) Mä muuten tilasin sitä "attoli"trikoota heti samana päivänä kun se tuli Selialle. Kerrankin olin ajoissa!!

  VastaaPoista
 3. Olin ajatellut eka tehdä tän niin että etu ja takakappale olis ruskeeta ja hihat etanaa mutta ruskee ei riittäny takakappaleeseen ja oon tykästyny tohon t-paita-pitkähiha juttuun nyt niin et päätin tehdä tälleen :) Ja tuli kyllä omaan silmään tosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Hieno paita tuo kangas on aivan ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo applikoitu etana! Voi kunpa tätä kangasta saisi vielä... Meillä jo jääneet vaatteet pieniksi tästä kuosista.

  VastaaPoista
 6. Ihanan syksyinen, tuo etanakangas on yksi mun lempaprikangas! Meillä on ollut sitä keltapohjaisena ja pinkkinä.

  VastaaPoista
 7. Voi jestas kun IHANA etanapaita!!!!

  VastaaPoista
 8. tää on kyl herttainen! mun suosikkia vieläkin tuo kangas ja juuri tässä värissä!

  VastaaPoista
 9. Ihana etana ja aika kiva kangas tässäkin värissä!

  VastaaPoista
 10. Ihan mielettömän ihana =)Kiva nähdä että kun joku on tehnyt takakappaleen kuosikankaasta ja aplikoinut etukappaleelle, kun monesti näkee niitä että etukappale kuosikangasta, takakappale yksivärinen.

  VastaaPoista