maanantai 11. kesäkuuta 2012

Nam ja maiskis, roskaruokaa!

Kesävaatteita on tullut tehtyä nyt oikein urakalla, itselle ja Onsiolle. Omat on jo menneet suoraan käyttöön, pitäisi jaksaa pesun jälkeen blogata nekin. No tämä setti taas.. Hampurilaiskankaan innoittamana, aivan mahtavan hauska kangas ja miten ihanan keltainen pohjaväri! Kyselin Facebookin Ompeluelämää-ryhmässä kangas-vaihtoehdoista, minkä yhdistäisin hampurilaiskankaaseen, tulin siihen tulokseen että keltavalko-raidallinen olisi hyvä mutta kun katsoin kankaita kahdestaan yhdistelmä näytti jotenkin valjulta ja päädyin tähän puna-valkopilkkuun jota olikin juuri ja juuri hihojen verran. Tulipahan sekin tuhottua! Ja paidasta tulikin oikein kiva! Shortseja on tullut tehtyä nyt kolmet joista tässä viimeisimmät, en ole ihan tyytyväinen työnjälkeen mutta jos shortseja ei ihan läheltä tarkastele niin ne välttää kyllä paremmin kuin hyvin. Shortsit ovat harjattua collegea ek:sta ja kanttaukseen käytin tikatan trikoista vinokanttia. Niin ja paidan resorit hannan kankaasta.


Tikkauksiin käytin uutta peitetikki-konettani, Janome 1200D jossa on myös päällipeitetikki. Vielä vähän on säädöissä hakemista mutta eiköhän se tästä ja varsinkin viikon päästä kun olen käynyt koneeni kanssa koulutuksessa. :)

Kaavana paidassa Ob:n Cacao koko 98cm (numeroa en muista), shortseissa Donkey koko 92cm, Ob 3/12

3 kommenttia:

  1. Hienoja ompeluksia sinulla! Olisipa kiva lukea lisää kokemuksia tuosta Janomen koneesta, itselläni on sama malli mietinnässä.. - Sari

    VastaaPoista
  2. Onpas hauska hampurilaiskangas! Mistä olet tuollaista löytänyt? T: Irmeli

    VastaaPoista