sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Norppa taikametsässä

Jotkut blogini lukijoista ehkä muistavat paidan johon applikoin Leena Renkon piirtämän Nestorin norppansa kanssa rantakalliolle. Samoihin aikoihin leikkasin myös tämän applikaatio-kuvan osaset mutta se odotti tekoa näin pitkään. Itseasiassa ehdin jo unohtaa koko kuvan kunnes siivosin ompeluhuonetta ja löysin valtavan norpan peitetikkarin takaa. Ajattelin että on aika saattaa applikaatio valmiiksi. Alunperinkin minulla oli tarkoitus laittaa kuva taikametsään ja nyt taikametsää vihdoin leikellessä leikkasin myös tälle kuvalle pohjaksi vetoketjullisen paidan.


Se on siis viiksekäs Saimaan norppa jonka  pääpuoli on etukappaleella ja muu mötkäle takakappaleella.


Hylje on Ek:n harmaata velouria ja viikset mustaa joustofroteet. Resorina farbiinan turkoosi ja paidan kankaana iki ihana uniikki OE-Taikametsä joustofrotee.


Suunnitelma muuttui sen verran että tein hylkeen pääpuolesta paitaan samalla taskun. Vähän lisää miettimistä mutta tuli siitä ihan hyvä ja pieni käsi sopi sinne sinään mainiosti. Applikaatio ei ihan putkeen mennyt viiksien osalta koska kun ensin silitin viikset kiinni hylkeeseen ja menin innoissani ompelemaankin ne jo kiinni niin tajusin niiden olevan ihan vinksallaan! Onneks sain ne ratkottua ja lämmitettyä suht siististi irti ja siirrettyä vielä oikeaan paikkaan.


                                                            Toinen käsi taskuss.


                                          Tässä hylkeenmötkäle vielä kokonaisuudessaan.

9 kommenttia:

 1. Hihii! Hauska norppa muhkeine viiksineen! :) Ja puseron malli on tosi kiva myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on Ob 4/12 littlelamb paita vähän muokattuna :D

   Poista
 2. Hyvä idea ja toteutus! Tuo hylje on mahtis :)

  VastaaPoista
 3. Kiva viiksekäs ;) Tota applikointitaskua mäkin olen pähkäillyt, mut en oo vielä saanut kokeiltua mihinkään. Hieno pusero!

  VastaaPoista
 4. tää on tosi veikee!!! niin kylläisen ja tyytyväisen näköinen

  VastaaPoista