lauantai 10. marraskuuta 2012

Kuvasta seulaksi..

Seulasta kankaalle. Mahtavaa puuhaa! Olin alkusyksyllä työväenopiston seulanvalotus kurssilla. Päätin valottaa seulaan panda-vauvan koska meillä pandat on ykköseläimiä olleet jo jonkin aikaa. Pandan kaveriksi laitoin bambun, mutta sioitin kuvat nin että kumpaakin kuvaa on helppo käyttää myös yksinään. Painoin kurssilla pandaa ja bambua moneenkin kankaaseen mutta tämä harkitusti luonnon valkoiselle trikoolle painettu bambumetsä ja siinä keskellä panda-vauva. Tästä trikoosta ompelin Onsiolla (kasvuvaralla) pitkähihaisen paidan josta tuli todella ihana ja onnistunut.Painoväreinä emotuotannon värit, kolme eri vihreää joita olen sekoitellut helmiäispastaan ja joihinkin lisäsin myös hiukan keltaista pigmenttiä. Pandan väri on mustaa ja helmiäistä sekaisin, helmiäisestä tulee kiva kiilto painojälkeen ja erivärisillä vihreillä mielestäni kivaa efektiä ja syvyyttä päällekkäisiin kuvioihin. Mitäs tykkäätte? :) Lupaan lisätä sovituskuvan myöhemmin, juuri nyt Onsio on untenmailla.

21 kommenttia:

 1. Tosi kiva!
  Itsekin olisin kauhean innostunut kankaanpainannasta. Tuntuu vain niin "hämärältä" hommalta. Kotona sabluunoitten avulla toistaiseksi olen vain kokeillut painamista.

  VastaaPoista
 2. On tosi kiva, olet niin taitava ;)

  VastaaPoista
 3. Siis ihan mahtava!! Nyt voit sanoa että oot alusta loppuun asti tehny ite! :)

  VastaaPoista
 4. Iik! Tää vaan on NIIN ihana. <3 Voin sanoa, että olen rakastunut. Tuo panda on vaan niin supersöpö. <3

  Siis aivan täydellinen. Onsiolla on aivan äärettömän ihana paita, ja äärettömän taitava äiti!

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Ja eikös vaan olekin mukavaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihan huippu hieno! Panda on niin söpö <3

  VastaaPoista
 7. Tyttö totesi, että: "Mä haluun kans!"
  Paita on aivan ihana!

  VastaaPoista
 8. Voi ei miten söpö panda! Kokonaisuutenakin ihan mahtava. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :) Mä olen todella tyytyväinen tähän kankaaseen ja paitaan :)

  VastaaPoista
 10. ei herranen aika mikä paita!! superupea! näitä kuvia muuten saa isommaksi kun laittaa sieltä muokkausmodessa ollessa kuvan päälle klikkaamalla niin tosi suuri tai jotain :D näiden pitää saada näkyä isompana kun ovat niin hienoja. siis sun työt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Joo mulla vaan sit yleensä käy niin et jos laitan sen "tosi suuri" kuvan niin se tulee tässä oikeessa sivussa sit noiden reunojen yli tonne sivupalkin päälle :/ Mutta, jos klikkaa tota kuvaa niin sit se aukee kyllä isommaks ja voi vielä suurentaakkin vähän ;)

   Poista