perjantai 24. elokuuta 2012

Kun aikaa on..

Silloin ompeluinto lähtee karkuteille. Lähdin siis metsästämään sitä uuden naisten ottobren avulla, päätin kokeilla Cool grey -nimistä mallia, siinä on pitkät hihat ja kiva rypytys edessä. Ihan hyvä idea mutta paidan tekemiseen tuhraantui kokonaiset 3tuntia joka normi-minulle on jokseenkin säälittävän kauan! Ensinnäkään kangas ei riittänyt pitkiin hihoihin ja kun päätin sitten tehdä lyhyet hihat ja ompelin paidan kasaan niin hihat oli sorttia "niin kireät ettei alleissa veri kierrä" Leikkasin koko hihat huitsin kuuseen ja tein hihattoman topin. Siitä tuli ihan käyttökelpoinen ja jopa kiva mutta boonuksena huomasin että kankaassa on reikä vasemmassa rinnuksessa. No se on pieni, voin silti käyttää toppia. Tältä se siis näyttää:


Kangas ja resori Marimekolta. Nauhan pätkä saksasta.


Keskiviikkona olin aamu-uinnilla Piilon Hannan kanssa. Oli mukavaa, kiitos Hanna! Uinnin jälkeen menin Piiloon Hannan seuraksi ja lopulta päädyinkin hiukan "töihin" koska, Hannan Piiloon tilaamat Nosh Organicsin ihanat, Paapiin suunnittelemat, kankaat olivat saapuneet Kulosaareen. Kävin hakemassa kankaat autolla ja availtiin ne heti intopinkeenä ja aseteltiin hyllyyn. Palkaksi tästä "työstä" sain tätä ihanaa kettu-kangasta josta pyöräytin eilen itselleni pitkähihaisen paidan. Nyt meni jo ompelukset putkeen, tuttu ja kiva kaava. Silloin onnistuu! Kankaat siis Nosh Organics Piilosta, resori toden näköisesti Fabriinasta.


Tänään ajattelin että tekee mieli tehdä taskut! Päätin käyttää ihanaisen Metsolan Sundayn rippeet ja tehdä Onnille ruskeasta joustofroteesta housut joihin laitoin (elämäni ensimmäiset) kaaritaskut Sundaysta. Tuli aika kivat ja taskutkin onnistui ihan hyvin :) Sundayn olen ostanut joskus Fb:n Kangashamstereista, resori on jostain ja ruskea joustis löytyi paikalliselta itsepalvelukirppikseltä joskus keväällä.

8 kommenttia:

  1. Oih, toi kettu <3 ja voih, noi housut <3 <3 Kuola valuu..hienoja ovat kaikki :)

    VastaaPoista
  2. kettu on kyllä mainio ja housut tosi söpöt!!!

    VastaaPoista
  3. Kettukangas on niin ihanaa! Kivat paidat kyllä!

    VastaaPoista
  4. Mulla on tuo Ottobren paita to do-listalla, mutta unohdin ostaa kaavapaperia. PItää vähän vertailla noita hihoja aiempiin kaavoihin.

    VastaaPoista
  5. Cool grey on oikein kivan näköinen. Kettukangas on ihanaa mutta ihan pikkuisen mulle tulee kyl yöpukufiilis... =D
    Kaaritaskut on hienot! =)

    VastaaPoista
  6. voi jestas, on vaan niin ihania KAIKKI!! jopa tuo kettukin sykähdyttää minua, vaikka en nrmisti tuollaisista kuvioista yhtään tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kettu on jotenki niin nostalginen kun siitä tulee se kettukarkki mieleen et se on sen takia kiva.

      Poista
  7. Kurkkaa mun blogiin..siellä on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista