tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ufoja menneisyydestä ja pikkasen uusiakin tuulia

Eilen totesin, että taidanpa mennä siivoamaan ompeluhuonetta.. Mutta ainahan sitä parempaakin tekemistä löytyy kun siivoaminen! Haa! Ufoja vuodelta 2010? Vaiko 2011? Ufo eli siis Un finished object. Taidanpas ommella siivouksen siasta nämä valmiiksi. Eihän ne enää Onsiolle mahdu, mutta väliäkö sillä?

Tässäpä siis kolme söpöä pientä hihatonta paitaa, kaava oma ja koko about 86cm. Resorit on jämä-laatikosta löytyneitä valmiiksi leikattuja pätkiä.


Uutena juttuna on villityksen saattelemana minullekkin eksynyt Lidlin leimasin. Tällä siis voi kangastakin merkata ja lupaavat jopa 90asteen pesun. Aika kiva uusi lelu taas. Ja vasta tässä nyt tajuan että leimasin väärän kokonumeron paitoihin. No onneksi ne jää omaan varastoon.


 Seuraavana on taas vähän murusteluja. Kun sen ihanan koira-muru neppari-takin tein Onnille niin ilmoittihan meidän ihana pieni naapurin neiti äidilleen ettei hän halua äidin tarjoamaa hupparia vaan haluaa samanlaisen "neppali-huppalin" kuin Onnilla. Vähän piti palasista kikkailla että riittää, mutta tuli kuin tulikin kiva ja mieleinen takki! Kaavana OB 4/12 Litlle Lamb 104cm, hyvin paljon muokattuna.


 Testasin myös muruista taskuvaippaa, tässä siis päällä muru, välissä pul ja sisällä coolmax. Vaipan saattelemana voinkin kertoa ettei meillä tällä hetkellä ole vaipalle käyttäjää, Onni kun viime viikolla ilmoitti ettei hän enää aio yöksi vaippaa laittaa. Äitin vauva on jo iso poika vaikkakin omasta mielestään kuitenkin niin pieni. <3


2 kommenttia:

  1. Kivoja paitoja. leimasin on kyllä kiva. Toivottavasti kestää pesut hyvin

    VastaaPoista
  2. Onpas ihania paitoja ja keskenjääneiden vaatteiden loppuun tekeminen on aina yhtä palkitsevaa (voittaa siivouksen 6-0).

    VastaaPoista