lauantai 23. maaliskuuta 2013

Nopeeta!

Meillä on Fb:n Saumanvara-ryhmässä ollut nyt kahtena perättäisenä perjantaina Project SaVaWay johon minäkin tällä toisella kerralla päätin osallistua. Ideana on siis saada perä irti sohvan nurkasta ja tehdä jotain kivaa nopeasti. Aikaa tehtävässä on kaksi tuntia. Valmiina saa olla kankaat ja kaavat, mutta kankaiden leikkaamisen saa aloittaa vasta kellon lyödessä 21. Tällä kertaa sääntönä oli käyttää raitaa jossa on valkoista, muut tarvikkeet sai päättää itse ja niitä saa matkan varrella lisätä jos tarve vaatii. Lisä-yllärinä vaatteeseen piti saada laskos. Kankaiksi valitsin aluksi keltavalko-raidallisen kankaan johon olen jo joskus syksyllä painanut leimasimella villisikoja, Jny:n punavalko tähden, ja mustan resorin, kuvassa myös eväät mutta enhän minä mitään lounastaukoa ehtinyt pitää.


Ja valmistahan tuli. Alunperin olin ajatellut että teen Bodyn koossa 56. Sitten alkoi tulla lisää ideoita kun aikaa vielä riitti.


Bodyn sainkin valmiiksi melko kivuttomasti, jopa viime aikoina oikutellut peitetikkikoneeni toimi paineen alla lähes moitteettomasti. Nepparit tosin puuttuu koska niitä meinaan ostaa vasta Toukokuun Tallinnan risteilyltä Karnaluksista.


Bodyn takapuoli on punavalko tähteä.


 Ja laskokset löytyy kestoprässien muodossa hihoista.


n. Klo 22.20 Sain bodyn valmiiksi. Kaivoin kaavat tälläisiin 56cm puolipotkareihin. Punavalko tähti ei kuitenkaan riittänyt kuin takakappaleisiin joten piti hakea avuksi mustavalkotähteä. 


 Jalkaterät leikkelin keltavalko-raidasta ja niihinkin tuli pikkuisen villisikaa. n. klo 22.47 kun potkarit olivat valmiit katsoin kelloa, vielä ehtii tehdä pikku tumput!Näissä käännettävissä tumpuissa toinen puoli on mustavalko tähteä ja punavalko tähteä..


Ja toinen puole keltavalko-raitaa, pitkillä mustilla resoreilla jotka voi halutessaan taittaa. Tumput jäivät ajan loppuessa kesken sen verran, etten ehtinyt ommella kääntöaukkoa umpeen vaan se jäi aamulle.


Tässä vielä koko setti valmiina. Sovituskuvia näihin joudutte tosin vielä odottelemaan. Siitä päivästä kun ei vielä ole tietoa.


4 kommenttia:

  1. EIKÄH miten ihania! Ja toi villisika poikasineen on hassunleikkisänsöpönhellyttävä!!! :))

    VastaaPoista
  2. suloinen setti! hitsit miten sä ehditkin ommella paljon tossa ajassa...

    VastaaPoista
  3. Voi jestas miten nopee soot ollut ompelemaan!! Ihana setti!

    VastaaPoista