torstai 14. helmikuuta 2013

Paita rallia

Tämä paita ralli ailkoi oikeastaan jo ennen joulua mutta nyt sain sen muutaman mutkan ja uuden kankaan kautta nytkähtämään eteenpäin 8paidan verran! Ensimmäisenä siis joululahjaksi serkuksille ajatellut Kaupunkiauto-paidat.


Näissä kokoina vasemmalta oikealle bodyt 68cm ja 86cm, lyhythihainen 104, pitkähihainen 104 ja pitkähihainen 116cm, kaavoina bodyissä ob 6/12 kisuliini ja muistaakseni samasta lehdestä Little Lamb. Kaupunkiauto-trikoo, kuin myös ruskea trikoo Sampsukasta. Toivottavasti sovituskuvaa myös jossain vaiheessa. Tosin bodyistä vaan toinen tulee heti käyttöön ja toinen sitten vasta myöhemmin.


Seuraavaksi miehelle hänen valmistemistaan kankaista mustavalkoinen tähti t-paita pitkillä punaisilla hihoilla. Kiva miesten raglanhihainen-kaava Suuresta käsityöstä vuodelta 2011 hiukan pituuksia muutellen ja pitkillä vale-hihoilla. Koko 56. Tämä odotti tekemistä aika kauan mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kankaat Royal-tuote.


Ja sitten vielä ihanaa etanaa. Onsiolle t-paita Little lamb kaavalla, lyhyillä hihoilla koko 104, takakappale on tumman ruskea. Body kisuliini kaavalla koko 56cm, tämä toivottavasti tulee joskus käyttöön ihan omalle seuraavalle. Bodyssä ruskeavalkoiset tähtihihat. Etanat ostettu paloina yhdeltä ihanalta SaVa:laiselta, tummanruskea trikoo Sampsukasta ja tähdet kangasvaihtareilta. Ja se joka kuvaa  tarkkaan katsoo huomaa että bodyssä on nepparit eriparia.

4 kommenttia:

 1. oletpas ollut ahkera. Mukavia paitoja ;)

  VastaaPoista
 2. Mhatava paita pläjäys! Toi vihreä kaupunkiauto on kyl niin nam :)

  VastaaPoista
 3. oi ihania! mä niin rakastan sekä tuota kaupunkiautoa vihreänä että noita etanoita... (juuri tuo väri etanoista mulla on uupunut aina...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen onnistunut nyt haalimaan neljää väriä etanaa pieninä paloina mutta kaikki on tuhottu viimeistä tilkkua myöden :)

   Poista