maanantai 9. huhtikuuta 2012

Äitin pikku panda-fanille lisää pandaa!

Onsion lempipaidaksi on muodostunut se pandapaita jonka tein jokin aika sitten, eihän tuo toki mitään vaatteita vastusta mutta pandapaidasta on aina innoissaan kun sen päälle saa. Ja kun pandakuvia kerta riittää niin pitipä pyöräyttää toinen paita panda-applikaatiolla. Sain päähäni vision puna-valko pilkullisesta kankaasta jonka tilasin omaa paitaani varten, siihen turkoosit resorit ja panda makailee nurmikolla.. No ei se nyt ihan niin mennyt.


Tuli nimittäin puna-valkopilkullinen paita vihreillä resoreilla ja siinä panda kellii nurmikolla. Siinä vaiheessa kun paita oli resoreita vaille valmis mallailin sitä vihreän ja turkoosin resorin kanssa ja yhtäkkiä se turkoosi et enään ollutkaan niin kivan näköinen kun pään sisäisessä visiossani. Mutta kyllä nyt kelpaa. Puna-valkopilkullinen kangas hannan kankaasta, resorit kangastukusta ja applikaatiopalat sieltä sun täältä.


  Tässä vielä lähikuva applikaatiosta, panda on velouria, nurmikko joustofroteeta.
Onsion ensimmäinen reaktio paitaan: unisena nousi rattaista ja näki vilauksen pandasta kun ompelin resoreja paikalleen "babda!", näytin pojalle koko kuvaa ja hän totesi "hiino!" Kyllä kelpaa! :)

11 kommenttia:

 1. Oi! Tää on tosi hieno! (Itselläkin on ollut visio tuosta samasta pandasta, mutta ehditpäs ensin... ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli jo mun toka panda :)

   Poista
  2. Hei, ootkos muuten huomannu, ku Perhonen korvanlehdellä -kaupassa on kivaa puuvillaista pandakangasta? Siinä on varmaa aika lähelle samaa vihreetä/limeä se pohja, ku noi resorit on. Siitä sais kivan lippiksen tän paidan kaveriksi! Mulla sitä tossa pinkassa jo oottelee. Yhden pussukan siitä oon jo tehny, ja lippis ois myös tekolistalla.
   ps. Mäkin jäin lukijaksi :)

   Poista
 2. Kertakaikkisen suloinen paita ja panda. Monta kertaa minäkin katsellut Pandan karkkipusseja sillä silmällä, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi applikoida kyseistä versiota pandasta.

  Ja ihana blogi sinulla, jään lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana paita ja kiva blogi sinulla, täytyypä seurailla jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 4. ihana <3

  ps. noi sanavahvistukset on ärsyttäviä.

  VastaaPoista
 5. Mistä sen sanavahvistuksen saa pois päältä? Mä en edes tiennyt että mulla on sellanen ja mä INHOON niitä!

  VastaaPoista
 6. Sun blogiin en olekaan ennen törmännyt, pääsit heti seurantaan! Ihania juttuja täällä! :) Ja kiitos vierailustasi :)

  VastaaPoista