keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

T-paitoja

Kevät on tullut! Tai ainakin koitan kovasti päättä niin! Sen seurauksena taas pari t-paitaa. Onsio on yhtäkkiä täysin hullaantunut kirjoihin. Yhtenä iltana iltasatua lukiessa totesin että sademetsä kirjan kannessa on mielettömän hauskan näköinen vihreä gekko! Tästä on varmaan kuukausi, no sain vihdoinkin aikaiseksi. Pilvitrikoo, sitä fake-pilveä jota tilasin ennen kun tajusin että niitä on aito ja fake, en siis vielä tuntenut pilvifaktoja mutta ihan kivalta tämäkin näyttää. Pilvitrikoo Royal-tuotteesta, pinkki ribbiresori myllymuksujen kilo-resoripaketista ja applikaatio kankaat joustofroteeta ja trikoota sieltä sun täältä.


 Toinen asia mihin Onsio on hurahtanut on pandat. Tämä siis alkoi Atlantan reissulla kun kävimme eläintarhassa ja siellä oli jättiläis pandoja. Nyt poika bongaa "babloja" joka paikasta, kuten esim. pandan suklaamainoksista. Olen itsekin aina pitänyt pandoista ja varsinkin tästä pandan nykyisestä isopäisestä hahmosta joten sellainenkin ilmaantui paitaan. Tästä paidasta ollaankin sitten erittäin innoissaan, sitä roikutettiin jo palana ja hoettiin "babla babla!" Taidamme siis pukea huomenna "babla" paidan päälle! Pilkkukangas kangastukusta, keltainen resori fabriinasta, applikaatio velouria, palat sieltä sun täältä.


Tässä vielä kokonaiskuva kummastakin paidasta :)

23 kommenttia:

  1. Gekkolainen on ihan huippu :) Ja Panda pyytää halausta :)

    Heidi

    VastaaPoista
  2. IIhaanat paidat! Mäkin oon ajatellut laittaa Oden paitaan vaaleanpunaista resoria :)
    -Nonna-

    VastaaPoista
  3. Kivat applikaatiot ja mukavan raikkaat värit!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania paitoja. Voi kun osaiskin tehdä tuollaisia aplikaatioita :)

    VastaaPoista
  5. Hei, mikä on feikki tai oikea pilvi? :D

    Upeita paitoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jny:n pilvikangas on alkuperäinen, siinä pilvet pyöreempiä, siitä on tehty plagiaatioita. Tässä plagiaatiossa on selkeä raportin raja eli yhteen kohtaan jää aina selkeä sininen viiva ilman pilviä ja pilvet on ikäänkuin venytettyjä. Mulla toi gekko on asetettu just siihen viivaan että ei ehkä niin huomaa :)

      Poista
  6. vautsi! hieno ilmeikäs gekko. Tota Pandan pandaa olen itsekin katsonut vähän sillä silmällä jos pojan paitaan tekis, mut en taida ihan näin hienoa osata.

    VastaaPoista
  7. Oi, ihanat paidat! Gekko on tosi taitavasti tehty. Ja toi panda on niiin mun mieleinen. :)

    VastaaPoista
  8. Ihana gekko-paita! Meillä taitaa olla sama kirja, kun näyttää tutulle tuo veikeä gekko. :) Aivan ihania. Lukijaksi kyllä jään. :)

    VastaaPoista
  9. Todella suloiset ja taidokkaat paidat! :)

    VastaaPoista
  10. Voi kun söpöisiä :)
    Kurkkaappa blogiini ;)

    VastaaPoista
  11. Kiitos kauheesti kaikille kommenteista! :)

    VastaaPoista
  12. Moips! Ihania paitoja!

    Kahlasin blogisi läpi juuri ja voi vitsi minkä tuoli-projektin olit tehnyt! Taidokasta työtä! :) Itsellä on olohuoneessa pari vastaavanmallista ja niin likaisia että vaatisivat uudelleen verhoilua/irtopäällysteitä.. mutta tuntuu hieman ylivoimaiselta hommalta.. Toiset ne osaa! Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se niin vaikeeta ollu, repi vanhat pois ja niittas uudet paikallaan. Sen vanhan repimisessä oli kyllä aika paljon työtä, uudelleen asennus oli paljon helpompaa! :)

      Poista
  13. Todella hienot aplikoinnit oot tehnyt! Ja kurkkasin heti tuon raputuolin, (K-tuolista entisöijät puhuvat) ja hienon oot tehnyt. =)
    Toinen tunnustus löytyy muuten blogistani.

    VastaaPoista
  14. Kiitos tunnustuksesta! :) En oo törmännyt K-tuoli nimitykseen, oon aina luullut että K-tuoli on vaan se yks desingtuoli :o Mut näköjään google kertoi myös muuta :)

    VastaaPoista
  15. Hei Suvi-Kukka! Tuo Panda paita on todella hieno! Lapsellani on samanlainen uninalle, kuin mikä on paidassa. Haluaisin tilata sinulta tuollaisen paidan? Voisitko valmistaa hänelle kyseisen paidan?

    VastaaPoista
  16. Onko sinulla omaa nettikauppaa? Vai teetkö paitoja vain omaan käyttöön? Työsi ovat todella taitavasti tehtyjä ja hyvällä mielikuvituksella. :)

    VastaaPoista