lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kierrätystä ja kevääseen valmistautumista

Lauantain ratoksi käytiin aamupäivällä koko perheen voimin Espoon kierrätyskeskuksessa. Siltä tuli pari kivaa löytöä.


Yksi uusi Coca-Cola lasi kokoelmiin, pieni peltipurkki ja kaksi karhua, panda ja suomikarhu, Onsion leikkeihin, hullaantui jo tuohon pandaan ihan täysin autossa. Lisäksi ilmaispuolelta löysin lähes uuden sack'n seat matka-syöttötuolin, hyppynarun, Myllymuksujen taskuvaipan, vauvan kangaskirjan ja ihanan Minnihiiren jolta on mekko kadoksissa. Minnin onni että sain juuri tällä viikolla tilaamaani pallotrikoon :)

Ja sitten kevääseen, mulla on vanha todella käytetty kevät takki jonka olen ostanut muistaakseni 19 tai 20vuotiaana. Se on jo ihan reijillä mut en silti raaski luopua siitä. Ja kun sattumalta olen täysin hullaantunut IKEAn Evalena kankaaseen päätin, että teen vanhasta takista kaavat ja niillä Evalenasta itselleni uuden kevät takin. Ei muuta kun Etolasta muovia ja kaavoja piirtämään! Se onnistuikin jopa yllättävän helposti ja nyt on viikko vierähtänyt takkia vääntäessä. Ja kyllä siitä tulikin hieno ja hyvä ja vieläpä ihanakin! Vuorina on Eurokankaan valkoista tikkivanua ja resorit kangastukusta, tilasin tätä resoria talvella kangastukun minimimäärän joka on 1m ja ajattelin etten saa ikinä kaikkea käytettyä, mutta kohtapa se on jo käytetty! :)Tykkään takissa erityisesti siitä että kaulus tulee todella korkealla kun vetoketjun vetää ylös asti. En ole kaulaliina-tyyppiä, mua ahdistaa suunnattomasti kaikki kaulan ympärillä kireällä olevat vaatteet joten tässä tulee suojaa kaulalle väljässä muodossa ja kun hupun laittaa päähän se suojaa myös todella hyvin. Taskussa on sisällä neppari ja tasku on melko syvä joten tavarat pysyy siellä erittäin hyvin.


Tässäpä vielä takki takaa. Kaikin puolin varsin onnistunut tuotos! :)

8 kommenttia:

 1. Kivan pirteä kevättakki!! Takin tekemisessä riittää kyllä puurrettavaa, itsekin tein sitä kolmena yönä... :D

  VastaaPoista
 2. Hyvät löydöt kiekkeristä :) Ja on kyllä toosi hieno ja onnistunut takki!
  T: Nonna (vai pitäiskö sanoa Noranda ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Pitäis Latea pyytää avuks Blogia tekeen, ku oon ite niin avuton näitten koneitten kans. Täytyypi kysyä siltä, jos se suostuis :)

   Poista
 3. Sä olet paras Suvi!

  VastaaPoista