torstai 3. huhtikuuta 2014

Syvä huokaus ja harppaus kevääseen!

On taas tullut vietettyä hiljaiseloa blogin suhteen. Lähes joka päivä tulee ommeltua, mutta useimmiten on niin kiire ja väsynyttä ettei juuri ehdi eikä jaksa bloggailla. Tässä nyt kuitenkin kevään avausta vaikkapa Einon 7kk päivän kunniaksi. Einolle siis keväthaalaria (ihan kun niitä haalareita ei jo kaapit pullistelisi muutenkin). Halusin kuitenkin tehdä tälläisen farkkuhaalarin koska joku muu oli tehnyt sellaisen ja se oli niin kiva! :)
Ladataan nyt ensin sovituskuvat tiskiit meidän seiskakuisesta. On se vaan jo iso poika :) Haalarissa on vielä vähän kasvuvaraa mutta voi silti käyttää jo ihan hyvin. (kiva sotku taustalla)
 Kaavana käytin OB 4/12? Jumpsuittia. Muokkasin huppua ja se ei nyt oikeastaan onnistunut nyt ihan niinkuin olin ajatellut, mutta en todellakaan ala muokkaamaan koska joutuisin purkamaan niin paljon, ei nyt sitten vaan pidetä vetskaria ylhäällä asti kiinni. Sisus on Murun kirahvineulosta, lukuunottamatta hihoja ja lahkeita, niihin laitoin Einon hoitolaukun jämiä, keltaista tikkikangasta niin haalari on helpompi pukea päälle eikä kinnaa. Haalarin ulkokuori on tehty vanhoista farkuista, ihana keltainen tekokuitu ribbiresori on pitkään marinoitunut kierrätyskeskus-löytö ja polviin ja peppuun laitoin Ek:n "kura-kangasta", haalarin ihana raidallinen rengasvetoketju on ostettu joskus kangashamstereista, se on avovetoketju mutta sopi tähän niin hyvin että laitoin sen silti. Tikkasin vetoketjun haalarin päällipuolelle koska halusin että se näkyy kokonaisuudessaan.  
6 kommenttia:

 1. Ooh ihana Eino <3 <3 ja hauska haalari !

  VastaaPoista
 2. Oi söpöä! Ja ihana on haalarikin :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kuinka ihania ompeluksia:) olen ensikertaa vierailulla, ja jäin selailemaan blogiasi, aivan ihania juttuja olet tehnyt!

  http://kotiruusu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi kun oli kiva, mummun pojallekkin olis aivan ihana. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista