tiistai 6. elokuuta 2013

Neuloksen ja merinon yhteinen matka

Siis vaavelin talvi-autoilu/vaunuttelu puku. Riinu oli tehnyt vähän saman kaltaisen ja siitähän minun innostukseni sai alkunsa. Riinun haalari löytyy tästä osoitteesta: http://www.riinu.net/2013/07/omenakukkia-talvivauvalle.html. Olen aina tykännyt tälläisistä kaksihaaraisista vetoketjuista haalareissa, mielestäni vauvalla sellaista on paljon helpompi pukea kun vain yhdellä vetoketjulla olevaa haalaria. Kaavan pohjalla on Ob 4/12 Jumpsuit melkoisin muokkauksin, itse tein pituudesta koon 74cm, mutta leveydestä vain 68cm. Päällipuoli on Majapuun sydän-neulosta ja sisus Sampsukan lammaskuvioista merinoa. Resorit Majapuulta ja vetoketjut Karnaluksista. En halunnut tähän resorilla kantattuja vetoketjun reunoja vaan ompelin vetoketjut kankaiden väliin ja kaikki saumat pussiin jättäen vuorikankaan kylkeen pienen kääntöaukon.
Haalarista tuli oikeastaan melko täydellinen, ohut mutta varmasti lämmin. Minulla on menossa erittäin hyvin onnistuneiden ompelusten kausi ja aion nauttia siitä niin kauan kun se vain suinkin jatkuu! Joskin välillä joutuu jotain kohtaa pakertamaan ja purkamaan vähän turhankin kauan, jotta olisi lopputulokseen tyytyväinen.3 kommenttia:

  1. Tämä on varmasti ihana käytössä! Minäkin olen miettinyt merinovillaneuloksen käyttämistä vuorina jossain vauvanvaatteessa, mutta en ole vielä päättänyt missä. Pelkään, että tekemäni haalari voi olla turhankin lämmin, mutta hauskaa, että inspiroiduit siitä :)

    VastaaPoista
  2. Ihana haalari! Voi kun olisi vielä vauva :)

    VastaaPoista